Спортна площадка
Мисля, че на село като Рударци, където живеят никак не малко млади хора (и в пъти повече през лятото) му липсва хубава и модерна спортна площадка. Според мен би било чудесно ако може старата такава, намираща се до стадиона да бъде ремонтирана, да й се изгради нова, безопасна гумена настилка, а също нови пилони за волейбол, нови баскетболни кошове и към тях може да има и малки вратички за футбол. До колкото ми е известно, към настоящия момент има проблем със статута и собствеността на терена. Нека помислим какво можем да направим ние. Могат ли администраторите на сайта да организират електронна подписка или петиция, чрез която да поискаме от кмета на община Перник въпроса да бъде разгледан, а защо не и решен. Ако земята там не е в регулация, мисля, че бихме могли да се организираме в някаква група за натиск, която да поиска това да влезе като точка в дневния ред на общинския съвет. Ако е реституирана, има начин да бъде отчуждена отново с акт на общински съвет, за да стане отново спортна площадка. В София, в Младост успях да постигна направо чудеса и то само с писане на жалби и писма по електронен път. Някой знае ли дали има такава възможност и на сайта на община Перник? В случай на минимална възможност за положително развитие аз лично бих участвал дори с доброволен труд (през почивните дни) и с парично дарение (до колкото имам възможност). Какво мислите вие?
Последни коментари
преди 1 година 30 седмици
преди 1 година 30 седмици
преди 5 години 13 седмици
преди 5 години 14 седмици
преди 6 години 22 седмици